CUM SĂ FI ÎN ARMONIE CU TINE ȘI CU PLANUL DE CREAȚIE PENTRU A RĂMÎNE ÎNSĂRCINATĂ

Pregătești-ți corpul, mintea și sufletul pentru a primi în pântecul tău o nouă viață.    

Introdu datele tale și primești GRATUIT un mini-curs în 6 module

Marketing by
Ai în lista de prieteni cupluri care isi doresc copii ? Printr-un SHARE îi poți ajuta să se pregateasca pentru a devein parinti.

Ce vei obține concret parcurgând minicursul de 6 module?

  • Vei conștientiza dacă este momentul potrivit pentru voi să aveți un copil sau sunt alte nevoi mai importante;
  • Vei obține mai multă claritate cu privire la nevoile cărora vrei să le dai mai multă atenție în perioada de pregătire pentru concepție;
  • Un set de întrebări care te vor ajuta să conștientizezi atitudinea ta față de relația de cuplu;
  • Vei descoperi posibilele emoții și tipare mentale care te pot bloca în dorința ta de a avea un copil;
  • Vei primi o meditație ghidată de eliberare a emoțiilor care te blochează;
  • Eliberarea de grijile financiare prin planificarea atentă a bugetului necesar îngrijirii bebelușului în primul an de viață.

Despre Laura Demian

Gandul meu de a deveni terapeut a inmugurit de mult, din adolescență. Am absolvit Facultatea de Asistenta Sociala. Primul program de terapie in care am investit a fost Terapia Bowen, o terapie corporala blandă, țintită spre reactivarea potențialului de vindecare al organismului.

Interesul pentru formarea mea în domeniul terapiilor l-am reluat după nașetrea fetiței noastre. In timpul sarcinii m-am rugat la Dumnezeu să ne dăruiască un suflet luminous, cu vibrație înaltă și noi să fim vrednici de el. Consecința a fost că, după nașterea ei, a urmat o perioada de vindecare a sufletului meu, de rescriere a programelor moștenite din familie care mă conduceau din umbră, de reintegrare  a experiențelor din viețile anterioare care mi-au marcat relațiile cu cei apropiați- si s-a facut pace in sufletul meu si m-am cufundat in iubire. Si toate acestea le datorez unui om deosebit, Alexandru Antonie și a programelor sale transformaționale Evolution Coaching System și Vindecare Somato Emoțională.

În prezent ofer sesiuni de terapie în care combin tehnici din Terapia Bowen, cu tehnici de coaching și meditații ghidate.

Iti doresc ca in momentul in care aduci la viata un copil sa ai o relatie armonioasa cu tine, cu partenerul de viata si cu planul divin.

Din 2016 cea mai mare parte a timpului meu liber și o bună  parte din resursele mele le-am investit în dezvoltarea mea personal. Recent mi-am formulat intenția de a transofma această pasiune în beneficiul cuplurilor care își doresc să aducă la viață un copil.

De ce îmi doresc lucrul acesta?

Pentru a contribui, atât cât pot eu, la o lume mai bună. Consider că, dacă noi ca adulți ne autodecăm constant, suntem preocupati sa extindem nivelul nostru de constienta si de iubire vom atrage in familia noastra copii cu suflete luminoase si impreuna vom putea crea o lume mai buna.

Dorinta mea de a crea materiale educative pe teme legate de concepție vine ca un raspuns la nevoia unor femei/cupluri  care vor să-și îmbunătățească fertilitatea aplicând metode terapeutice care se adersează sufletului, minții și corpului.

CUM SĂ CREEZI ARMONIA CU TINE  PENTRU A RĂMÂNE ÎNSĂRCINATĂ CU UȘURINȚĂ.

Pregătești-ți corpul, mintea și sufletul pentru a primi în pântecul tău o nouă viață.    

Introdu datele tale și primești GRATUIT un mini-curs în 6 module

Marketing by